Ανδρικά Γυαλιά Ηλίου

Εάν αγαπάς τη μόδα και τα ιδιαίτερα ντυσίματα με μοντέρνα γυαλιά ηλίου, η συλλογή της Pervedere.com με ανδρικά γυαλιά ηλίου ήρθε για να γίνει ο καλύτερος σου σύμμαχος στην αναβάθμιση του στιλ σου! Μέσα από διάφορα σχέδια σε νεανικά γυαλιά ηλίου, ανακάλυψε εκείνα που θα σε μεταμορφώσουν και θα ταιριάξουν με το dress code της επιλογής σου.

Τα στρόγγυλα και πολυγωνικά γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό μπορούν να δημιουργήσουν ένα look με vintage ύφος, ενώ ταιριάζουν υπέροχα σε πρόσωπα με τετράγωνο σχήμα. Ιδιαίτερη πρόταση αποτελούν και τα square γυαλιά σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις, για τους άνδρες που θέλουν να βάλουν λίγο χρώμα παραπάνω στο στιλ τους. Επίσης, το διαχρονικό μοντέλο aviator, που μπορεί να ταιριάξει με κάθε ντύσιμο, είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να το συνδυάζουν με ευκολία τόσο με καθημερινές, όσο και με πιο επίσημες εμφανίσεις. Ακόμη, μπορείς να βρεις ανδρικά γυαλιά ηλίου polarized με τεχνολογία που μειώνει τυχόν αντανακλάσεις του ηλίου.

Όλα τα γυαλιά ηλίου της Pervedere διαθέτουν φίλτρο προστασίας UV400 και είναι πιστοποιημένα. Η Pervedere.com σου προσφέρει οικονομικά γυαλιά ηλίου για να δείχνεις μοντέρνος, ενώ παράλληλα έχουν την απαραίτητη προστασία στα μάτια σου. Ανακάλυψε την ξεχωριστή προσφορά 1+1 δώρο σε ανδρικά γυαλιά ηλίου, που ισχύει εξίσου στα γυναικεία και στα polarized κομμάτια με δωρεάν αποστολή σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και γίνε ένα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας!

Περιγραφή Κατηγορίας
Κλείσιμο

Τιμή

Χρώμα Σκελετού

Χρώμα Φακού

Είδος Σκελετού

Polarized

Τύπος Φακού

Τύπος Σκελετού

Μέγεθος Σκελετού

Φίλτρα
Ταξινόμηση: