Μενού
Λογαριασμός
[fibosearch]
 • Εγγραφή
Χάσατε τον κωδικό σας? Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.

Πολωμένα γυαλιά ηλίου VS γυαλιά ηλίου καθρέφτες!

24 Μαΐου 2021

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα γυαλιά ηλίου αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ σε μια καλοκαιρινή εμφάνιση. Είναι εκείνα που θα σε προστατεύσουν από τη βλαβερή ακτινοβολία και θα σου προσθέσουν μερικούς πόντους στιλ και κομψότητας. Όποια και αν είναι η προτίμησή σου, ένα ζευγάρι μοντέρνα γυαλιά ηλίου έχει πάντα μια θέση στις εμφανίσεις σου.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, διάφορα σχέδια και τύποι γυαλιών έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν. Δύο από αυτούς είναι τα γυαλιά ηλίου polarized και τα γυαλιά με φακούς καθρέπτες, που έχουν κερδίσει ήδη πολλούς οπαδούς.

Είναι σίγουρο ότι όλοι μας έχουμε δει στο δρόμο περαστικούς με ανδρικά γυαλιά ηλίου, αλλά και γυναικεία σε αυτά το σχέδια. Αλλά λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να απαντήσουν με σιγουριά αν οι φακοί τους προσφέρουν και άλλα πλεονεκτήματα εκτός από το στιλ.

Αν βρίσκεσαι και εσύ σε αυτό το δίλημμα μεταξύ πολωμένου και τύπου καθρέφτη φακού, τότε η ομάδα της Pervedere θα σε βοηθήσει να μάθεις περισσότερα!

Πολωμένοι φακοί ηλίου: Τι θα πρέπει να γνωρίζεις;

Τα γυαλιά ηλίου με πολωμένους φακούς μοιάζουν εξωτερικά με οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι. Δεν ξεχωρίζουν ιδιαίτερα σε εμφάνιση από τα υπόλοιπα γυαλιά με κοινότυπους φακούς, αλλά όταν τα φοράς αντιλαμβάνεσαι αμέσως τη διαφορά.

Χάρη στην ειδική κατασκευή τους, μπορούν να μπλοκάρουν τις αντανακλώμενες οριζόντιες ακτίνες φωτός και επιτρέπουν στο κάθετο φως να περάσει στα μάτια. Αυτό οφείλεται στην ειδική ταινία που διαθέτουν, η οποία μπλοκάρει το οριζόντιο φως για να αποφευχθεί η λάμψη, όπως ένα κλείστρο, κι αφήνει μόνο το κατακόρυφο να περάσει.

Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι ανδρικά γυαλιά ηλίου polarized μπορεί να σε προστατεύσει ακόμα καλύτερα από το έντονο φως του ηλίου και τις αντανακλάσεις επιφανειών, όπως σε μια λίμνη, ένα χιονοδρομικό κέντρο ή ακόμη και σε ένα φρεσκοπλυμένο αυτοκίνητο. Οι εικόνες αποκτούν μεγαλύτερη σαφήνεια και καλύτερη αντίθεση με το περιβάλλον, συνεπώς έχεις καθαρότερη όραση και βλέπεις πιο έντονα τα χρώματα.

Βασικά πλεονεκτήματα πολωτικών φακών

 1. Μειωμένη καταπόνηση ματιών
 2. Μεγαλύτερη οπτική άνεση
 3. Όραση με μεγαλύτερη ευκρίνεια και οπτική αντίθεση
 4. Λιγότερη θαμπάδα – περισσότερα χρώματα

Γυαλιά ηλίου καθρέφτες: Γιατί ξεχωρίζουν και που διαφέρουν με τα polarized;

Μπορεί τα νεανικά γυαλιά ηλίου με έγχρωμους αλλά απλούς φακούς να εντυπωσιάζουν, όμως τα γυαλιά ηλίου τύπου καθρέφτη είναι εκείνα που κάνουν τη διαφορά. Γιατί, εκτός από την όψη του καθρέφτη που «κλέβει την παράσταση», προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη προστασία στα μάτια και εμφανή βελτίωση της όρασης.

Ένα γυαλί με φακούς καθρέφτες χρησιμοποιεί τόσο την κανονική απόχρωση όσο και μια ειδική ανακλαστική οπτική επίστρωση, αυτή του καθρέφτη, η οποία καθιστά την όραση πιο άνετη. Εφαρμόζεται στο μπροστινό μέρος του φακού και μπορεί να μειώσει την ποσότητα του φωτός, αφού αντανακλά το μεγαλύτερο μέρος του.

Δεν είναι τυχαίο που ο συγκεκριμένος τύπος γυαλιών χρησιμοποιείται αρκετά συχνά σε αθλητικές δραστηριότητες εξωτερικού χώρου, όπως canoe – cayaking, rafting, κατάβαση με snowboard ή σκι. Τα γυαλιά ηλίου με φακούς καθρέφτες είναι κατάλληλα για κάθε δράση με συνθήκες έντονου φωτός, ενώ η επίστρωσή τους τα κάνει πιο ανθεκτικά σε κραδασμούς.

Βασικά πλεονεκτήματα γυαλιών με φακούς καθρέφτες

 • Μείωση του φωτός που περνά κατά 50%
 • Προστασία των ματιών από αντανακλάσεις
 • Ενίσχυση της όρασης σε όλες τις συνθήκες
 • Ανθεκτική κατασκευή

Ποια από τα δύο να προτιμήσεις; Αυτό είναι η δική σου απόφαση. Το σίγουρο είναι ότι θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά αλλά και γυναικεία γυαλιά ηλίου για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Pervedere.

Ανακάλυψε γυαλιά ηλίου polarized σε προσφορές 1+1 αλλά και υπέροχα γυαλιά με φακούς καθρέφτες που θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχος του καλοκαιριού σου!

 

Βρες μοντέρνα γυαλιά ηλίου

0
  0
  ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.