Our Blog

Οι μεγαλύτερες τάσεις του Φθινοπώρου για τα γυαλιά ηλίου

pervedere - ζευγάρι - τάσεις του Φθινοπώρου

Οι τάσεις του Φθινοπώρου για τα γυαλιά ηλίου όπως διαμορφώθηκαν στις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας.

Όπως έχει αποδείξει η ιστορία της μόδας, οι τάσεις δεν πρέπει να μας γίνονται εμμονή ιδέα καθώς με αυτό τον τρόπο πολλές γυναίκες και πολλοί άντρες πέφτουν σε στυλιστικό σφάλματα. Η συμβουλή των fashion experts είναι να εμπνέεσαι από τις τάσεις και να τις ακολουθήσεις σε τέτοιο βαθμό που θα δείχνεις Up To Date. Φρόντισε να υιοθετήσεις εκείνες που σου αρέσουν και σου ταιριάζουν και αγνόησε τις υπόλοιπες, δίχως να σημαίνει πως αξίζει να μείνεις για μια ζωή στο comfort zone σου.

 

Πως διαμορφώνονται οι τάσεις του Φθινοπώρου;

 

pervedere - τοπίο - τάσεις του Φθινοπώρου

 

Πρόκειται για ένα ερώτημα πολλών το οποίο δικαιολογείται πλήρως καθώς, παρότι ακούμε συνέχεια για τις τάσεις, δεν αναφέρουμε εξίσου συχνά πως διαμορφώνονται. Η απάντηση κρύβεται κυρίως στις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας που λαμβάνουν χώρα στις μεγάλες πρωτεύουσες του πλανήτη αλλά και της μόδας. Εκεί οι οίκοι αλλά και οι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους οι οποίες συνθέτουν τα looks των μοντέλων που δεν είναι ποτέ τυχαία. Λαμβάνοντας υπόψη, όσα είδαμε στις πασαρέλες του Παρισιού, του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και του Μιλάνου, για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024, θα παρουσιάσουμε τις τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το επόμενο διάστημα. Μην ξεχνάς πως τα γυαλιά ηλίου δεν είναι απαραίτητα μόνο για την προστασία των ματιών μας αλλά αποτελούν κι ένα αξεσουάρ που μας χαρίζει στυλ.

 

Στο σημείο αυτό, αξίζει να θυμίσουμε, όπως έχουμε γράψει ξανά, πως τα γυαλιά ηλίου πρέπει να φοριούνται όλο τον χρόνο καθώς η υπεριώδης ακτινοβολία δεν είναι επικίνδυνη για τα μάτια μας, μόνο το Καλοκαίρι.

 

Γυαλιά Ηλίου: Οι τάσεις του Φθινοπώρου

 

Ανάμεσα στα trends θα δεις από κλασσικά μέχρι εκκεντρικά κομμάτια, πρωτότυπα κομμάτια, μονόχρωμα αλλά και πολύχρωμα και φυσικά δεκάδες διαφορετικές εκδοχές σε σκελετούς αλλά και χρώματα.

 

Aviator

 

pervedere - Torri Gold Olive - τάσεις του Φθινοπώρου

 

Το γυαλί ηλίου που κυριαρχεί εδώ και χρόνια στις τάσεις, δεν παύει να συγκαταλέγεται στις λίστες με τα trends και φέτος. Μάλιστα οι πασαρέλες το τίμησαν δέοντος με αποτέλεσμα να θεωρείται και φέτος must. Φέτος, θα τα συναντήσουμε στην πιο sophisticated εκδοχή τους!

 

Τετράγωνα

 

pervedere - Rimini Handmade Tartarooga Olive - τάσεις του Φθινοπώρου

 

Ανάμεσα στα μοντέλα, είδαμε αρκετά να φορούν και τετράγωνα γυαλιά ηλίου τα οποία φέρνουν στο σήμερα τα περισσότερα looks και χαρίζουν μία εκκεντρικότητα που δε σε βγάζει από τη ζώνη ασφαλείας σου και δε δείχνει υπερπροσπάθεια.

 

Αθλητικά

 

pervedere -  Balle Blue Mirror Blue - τάσεις του Φθινοπώρου

 

Μπορούν τα sporty γυαλιά να είναι επίσης σοφιστικέ και ταυτόχρονα να κάνουν ένα fashion statement. Η απάντηση είναι πως ναι. Μάλιστα τα αθλητικά κομμάτια είναι αυτό που χρειάζεσαι για τον μοντέρνο τρόπο ζωής και τη γρήγορη καθημερινότητα.

 

Wrap Around

 

pervedere - Ducale Arrancio Mirror Gold - τάσεις του Φθινοπώρου

 

Τα wraparounds κάνουν δυναμικό comeback και στις πασαρέλες αλλά και στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Συνδυάζουν το edgy vibe με τον αθλητικό χαρακτήρα ενώ σου χαρίζουν άνεση, λειτουργικότητα και στυλ.

 

Χρωματιστοί φακοί 

 

pervedere - Bra Gold Pink - τάσεις του Φθινοπώρου

 

Είναι futuristic αλλά και τόσο stylish. Οι χρωματιστοί φακοί είναι που κάνουν τη διαφορά στα συνηθισμένα, ιδίως όταν τα γυαλιά έχουν μεταλλικές λεπτομέρειες στον σκελετό.

 

Όποια από τα hot γυαλιά ηλίου, που κυριαρχούν στις τάσεις, κι αν επιλέξεις, φρόντισε ν’ αποπνέεις την αυτοπεποίθηση που απαιτεί κάθε στιλάτο άτομο που αγαπά τη μόδα. Μπορεί τα μάτια σου να κρύβονται πίσω από τους φακούς αλλά μη ξεχνάς πως η αυτοπεποίθηση προσδίδεται κι από ένα μεγάλο χαμόγελο.