Γυναικεία Γυαλιά Ηλίου

Ένα ζευγάρι μοντέρνα γυαλιά ηλίου αποτελεί διαχρονικό και αναπόσπαστο κομμάτι του προσωπικού μας στιλ. Πόσο μάλλον για μια γυναίκα που θέλει να είναι πάντα μέσα στη μόδα! Ένα ιδανικό ζευγάρι γυναίκεια γυαλιά ηλίου μπορεί να τονίσει και να κολακεύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και παράλληλα να συμπληρώσει κάθε ξεχωριστό της look.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Pervedere.com συναντάς μια μεγάλη ποικιλία ανάμεσα σε γυαλιά ηλίου με ιταλικό σχεδιασμό, διάφορα χρώματα, λεπτομέρειες και γραμμές. Νεανικά γυαλιά ηλίου που θα βγάλουν ασπροπρόσωπους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές ενισχύοντας την εμφάνισή τους. Είτε σε σχήμα πολυγωνικό, αν προτιμάς μια ρετρό αισθητική στο πρόσωπό σου, είτε oval με πιο ιδιαίτερα και extravagant χαρακτηριστικά, είναι σίγουρο ότι θα βρεις οικονομικά γυαλιά ηλίου γυναίκεια ικανά να σταθούν σε κάθε πρόκληση της καθημερινότητάς σου.

Κι επειδή είναι σημαντικό, τα γυαλιά ηλίου που φοράς να προστατεύουν από την έκθεση στις ηλιακές ακτίνες, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι όλα τα ζευγάρια γυαλιών ηλίου της Pervedere.com διαθέτουν φίλτρο προστασίας UV 400, ενώ παράλληλα υπάρχουν και τα polarized γυαλιά για τη μείωση της έντονης ενόχλησης που προκαλείται με την αντανάκλαση του έντονου φωτός σε διάφορες επιφάνειες.

Έτσι, μπορείς να επιλέξεις εκείνο το ζευγάρι που θα αναδείξει την προσωπικότητα και το στιλ σου, διατηρώντας την ασφάλεια στα μάτια σου. Κάνε την αγορά σου μέσα από τη συλλογή με μοναδικές προσφορές στα γυναικεία γυαλιά ηλίου, όπως είναι το 1+1 δώρο, καθώς και προσιτές τιμές, που ισχύουν εξίσου για τα ανδρικά αλλά και τα polarized κομμάτια και γίνε η πρωταγωνίστρια σε κάθε στιγμή της ημέρας σου.

Βλέπετε 1–24 από 346 αποτελέσματα

Τιμή

Χρώμα Σκελετού

Χρώμα Φακού

Είδος Σκελετού

Polarized

Τύπος Φακού

Τύπος Σκελετού

Μέγεθος Σκελετού

Black
Black Matt
Leopard
Tartarooga

Beca

39.00 
Arrancio
Black
Purple

Ducale

33.00 
Black
Blue
Griggio
Silver

Balle

33.00 
Arrancio
Black
Blue
Fucsia

Adoro Handmade

29.00 35.00 
Beige
Black
Tartarooga
Tartarooga Arancio

Tesoro Handmade

31.00 37.00 
Black
Leopar
Tartarooga
Transparent

Mondo Handmade

39.00 
Black
Ice
Pink
Tartarooga
Turqoise

Noto Handmade

31.00 35.00 
Black
Coral
Miele
Pink
Tartarooga
+3
Transparent Blue
Transparent Pink
White

Amo Handmade

35.00 
Black
Miele
Pink
Pistachio
Tartarooga

Venice

29.00 
Black
Marrone
Tartarooga

Opera Premium

39.00 
Black
Red
Tartarooga

Nollet Premium

39.00 
Black
Giallo
Transparent

Doual Premium

39.00 55.00 
Arrancio
Griggio
Ice
Marrone
Miele

Trocadero Handmade

27.00 
Black
Leopar
Semi Leopar
Tartarooga
Tartarooga Semi

Carlotta

31.00