Το www.pervedere.com είναι ένα e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) πώλησης γυαλιών ηλίου μέσω του internet (Διαδικτύου) που δημιούργησε η εταιρεία , “ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΠΛΙΕ & ΣΙΑ Ε.Ε” ,
με έδρα επι της οδού Βαλαωρίτου 4, Θεσσαλονίκης, Α.Φ.Μ.: 801237666, ΔΟΥ: Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και Αρ. ΓΕΜΗ: 152412904000

Το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής γίνεται με σχεδιασμό και προδιαγραφές της εταιρίας μας και κατασκευάζεται από πιστοποιημένα εργοστάσια που πληρούν τις προδιαγραφές παραγωγής για λογαριασμό της pervedere (private label).
Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από τους πελάτες χονδρικής, αποκλειστικά εμπόρους και επιχειρήσεις με σκοπό την μεταπώληση των προϊόντων.

Για να ξεκινήσετε τη συνεργασία με την Pervedere.com θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα φορολογικά σας στοιχεία.

Εφόσον πληροίτε τα στοιχεία στην επόμενη εργάσιμη θα σας στείλουμε τον ατομικό σας κωδικό πρόσβασης για το πεδίο της χονδρικής, η οποία συμπεριλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής μας.

Κάθε Χρήστης διατηρεί το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, να ζητήσει την διαγραφή του από την ιστοσελίδα αποστέλλοντας email στο b2b@pervedere.com.

Η Pervedere διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Οι παραγγελίες τοποθετούνται αποκλειστικά στο pervedere.com και εξοφλούνται ηλεκτρονικά πριν την αποστολή της παραγγελίας.

Οι παρακάτω όροι διέπουν όλες τις συμφωνίες μας για παραγγελίες χονδρικής πώλησης.

Ο αγοραστής θεωρείται ότι τους έχει αποδεχτεί προχωρώντας στη παραγγελία.

ΟΡΟΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

  1. Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ
  2. Τα μεταφορικά από την αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνουν με χρέωση της εταιρείας Pervedere Sunglasses.
  3. Ο τρόπος πληρωμής θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό είτε μέσω πιστωτικής/χρεωστικής.
  4. Από τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας έχετε 3 εργάσιμες ημέρες για αντικατάσταση των προϊόντων σας και μόνο για την περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο ελάττωμα. Η αντικατάσταση θα γίνει με δική μας χρέωση των μεταφορικών, ενώ το αίτημα επιστροφής χρημάτων δεν θα γίνει δεκτό. Η αντικατάσταση θα γίνει με το ίδιο/ τα ίδια προϊόντα και όχι με άλλα σχέδια ή χρώματα, ακόμη και αν αυτά έχουν την ίδια τιμή.
  5. Απαγορεύεται η πώληση των προϊόντων σε τιμή χαμηλότερη αυτής που πουλάει η εταιρεία τη δεδομένη στιγμή.
  6. Τα γυαλιά συνοδεύονται από μαντηλάκια καθαρισμού και μαλακή, υφασμάτινη θήκη, ενώ στη τελική τιμή δεν θα συμπεριλαμβάνονται οι θήκες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την προμήθειά τους μπορείτε να τις παραγγείλετε ξεχωριστά.
  7. Η πρώτη παραγγελία θα πρέπει να έχει ως ελάχιστο χρηματικό όριο τα 200 ευρώ προ ΦΠΑ, ενώ στις επαναληπτικές παραγγελίες δε θα υπάρχει κανένα ελάχιστο χρηματικό όριο.
  8. Οι παραγγελίες άνω των 400 ευρώ προ ΦΠΑ θα έχουν 5% έκπτωση στο συνολικό ποσό.
  9. Απαγορεύεται οποιαδήποτε παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τα προϊόντα της pervedere.com, οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά των οποίων αναγράφονται αναλυτικά στην περιγραφή του κάθε προϊόντος ξεχωριστά.
  10. Η pervedere.com δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων που οφείλεται στον μεταφορέα.