Polarized Γυαλιά Ηλίου

Φίλτρα

Φίλτρα

Τιμή
Τιμή - slider
2739
Χρώμα Σκελετού
Χρώμα Σκελετού
Χρώμα Φακού
Χρώμα Φακού
Είδος Σκελετού
Είδος Σκελετού
Polarized
Polarized
Τύπος Φακού
Τύπος Φακού
Τύπος Σκελετού
Τύπος Σκελετού
Μέγεθος Σκελετού
Μέγεθος Σκελετού
  • S: Small γυαλιά ηλίου με μήκος φακού έως 48mm.
  • M: Medium γυαλιά ηλίου με μήκος φακού από 49mm έως 53mm.
  • L: Large γυαλιά ηλίου με μήκος φακού από 54mm έως 63mm.
  • XL: Extra Large γυαλιά ηλίου με μήκος φακού από 64mm και άνω.
Μέγεθος Φακού (Διεθνές)
Μέγεθος Φακού (Διεθνές)
S: Small γυαλιά ηλίου με μήκος φακού έως 48mm.
M: Medium γυαλιά ηλίου με μήκος φακού από 49mm έως 53mm.
L: Large γυαλιά ηλίου με μήκος φακού από 54mm έως 63mm.
XL: Extra Large γυαλιά ηλίου με μήκος φακού από 64mm και άνω.
Μήκος Φακού (mm)
Μήκος Φακού (mm)
Rango Polarized Handmade Gold Brown
 35.00
1 + 1
Δώρο
Mano HandMade Polarized Bronze Black
 29.00
1 + 1
Δώρο
Lusso Polarized Gold Olive
 29.00
1 + 1
Δώρο
Appia Handmade Polarized Gold Olive
 29.00
1 + 1
Δώρο
Feltre Gold Olive
 29.00
1 + 1
Δώρο
Etna Polarized Tartarooga Olive
 31.00
1 + 1
Δώρο
Dante Handmade Polarized Silver Black
 29.00
1 + 1
Δώρο
Mare Eco Polarized Yellow Miele
 27.00
1 + 1
Δώρο
Natura Eco Polarized Beige Brown
 27.00
1 + 1
Δώρο
Mare Eco Polarized Green Black
 27.00
1 + 1
Δώρο
Mare Eco Polarized Beige Miele
 27.00
1 + 1
Δώρο
Arte Handmade Polarized Bronze Black
 31.00
1 + 1
Δώρο

Τα polarized γυαλιά ηλίου ονομάζονται έτσι επειδή διαθέτουν ειδικούς φακούς Polarized ή αλλιώς πολωτικούς φακούς. Αποτελούν δημοφιλή επιλογή σε άνδρες και γυναίκες καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν στραφεί σε πολωμένους φακούς για κοινές, καθημερινές εργασίες, όπως το περπάτημα ή η οδήγηση. Τα γυαλιά ηλίου με polarized φακούς έχουν την ικανότητα να μειώνουν την αντανάκλασης από το νερό ή άλλες επιφάνειες έως τη βελτίωση της καθαρότητας και της ζωντάνιας των χρωμάτων – οι πολωμένοι φακοί προσφέρουν μια σειρά πλεονεκτημάτων που βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τις εικόνες και τα πράγματα γύρω σας.

Τι Είναι οι Polarized-Πολωτικοί Φακοί 

Τα polarized γυαλιά ηλίου διαθέτουν πολωτικό φακό, ο οποίος είναι ένας ειδικός φακός επικαλυμμένος με ένα μοναδικό χημικό φιλμ που κόβει την αντανάκλαση και τη λάμψη, επιτρέποντάς σας να βλέπετε καλύτερα. Όταν το φως του ήλιου ανακλάται σε οριζόντιες επιφάνειες όπως, ο δρόμος, η θάλασσα, ο πάγος δημιουργεί μια έντονη λάμψη, που ονομάζεται θάμβος. Αυτή η λάμψη δεν σας επιτρέπει να βλέπετε καθαρά και πολλές φορές προκαλεί δυσφορία. Ενώ τα απλά γυαλιά ηλίου μπορούν να μειώσουν την ένταση του φωτός που φτάνει στα μάτια σας, δεν είναι αποτελεσματικά στη μείωση της αντανάκλασης, όπως τα polarized γυαλιά ηλίου. 

 

Οι απλοί φακοί φιλτράρουν όλο το φως αδιακρίτως, ενώ οι πολωτικοί φακοί κόβουν τις οριζόντιες ακτίνες που προκαλούν έντονο φως, επιτρέποντας στις κάθετες ακτίνες να περάσουν. Αυτό συμβαίνει επειδή το κάθετα ευθυγραμμισμένο φως ταιριάζει με τη φυσική τάση του ανθρώπινου οπτικού συστήματος να εστιάζει στο κατακόρυφο στοιχείο των εικόνων. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε καλύτερα.

Πότε Κάποιος Χρειάζεται Polarized Γυαλιά Ηλίου

Τα polarized γυαλιά ηλίου είναι κατάλληλα για άτομα τα οποία περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τους σε εξωτερικούς χώρους. Τέτοιες εξωτερικές δραστηριότητες όπως το ψάρεμα, τα θαλάσσια σπορ ή οδήγηση, είναι πιθανό να χρειάζονται γυαλιά ηλίου με polarized φακούς καθώς υπάρχει έντονο θάμβος ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Όσοι απολαμβάνουν σπορ στη θάλασσα ή στο χιόνι, θα βρουν επίσης τους πολωτικούς φακούς Polarized μια ευεργετική λύση. Η αντηλιά που προκαλείται από το νερό και το χιόνι δυσκολεύει την ορατότητα. Με τους πολωτικούς φακούς θα απολαύσετε ακόμη περισσότερο τα αγαπημένα σας χόμπι! Ανακαλύψτε μία ποικιλία σε ανδρικά και γυναικεία γυαλιά ηλίου στο ηλεκτρονικό κατάστημα Pervedere.