ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το καλάθι μου

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Φόρτωση...

Πολιτική Απορρήτου

Η εταιρεία με επωνυμία «ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΠΛΙΕ & ΣΙΑ Ε.Ε» και διακριτικό τίτλο «PERVEDERE», η οποία εδρεύει επί της οδού Βαλαωρίτου 4, Θεσσαλονίκης, είναι η κυρία και δικαιούχος χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου, www.pervedere.com, προσφέρει τα προϊόντα της υπό την ακόλουθη Πολιτική Απορρήτου, η οποία αποτελεί δέσμευση και αποδοχή για κάθε επισκέπτη της παρούσας ιστοσελίδας η οποία κατά καιρούς μπορεί να αλλάζει. Γι’ αυτό τον λόγο συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές και προσθήκες.

Η εταιρεία PERVEDERE ενδιαφέρεται για ζητήματα απορρήτου και αναγνωρίζει ότι η διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Για τον λόγο αυτό επιθυμούμε να γνωρίζετε ότι ο τρόπος που συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που μας παρέχετε συμβαδίζει με τις υπάρχουσες διασφαλίσεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πρακτικές μας με τις οποίες η εταιρεία μας συλλέγει, χρησιμοποιεί και επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες από τη χρήση της ιστοσελίδας μας.Με την παροχή προσωπικών πληροφοριών προς εμάς ή με τη χρήση του www.pervedere.com , συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία μας δύναται να συλλέξει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών που παρέχονται στην ιστοσελίδα μέσω εγγραφής, συμπλήρωσης κάποιας φόρμας, στα πλαίσια κάποιας παραγγελίας σας ή αποστολής email σχετικά με ερωτήματα και αιτήματα σας. Τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν αυστηρά στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την εκπλήρωση των υπηρεσιών που σας παρέχει η PERVEDERE

Τρόπος με τον οποίο διασφαλίζεται η ασφάλεια (privacy) των προσωπικών Δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006, ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Στις 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή ο Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (EE 2016/679) (στο εξής ο «Κανονισμός») για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ.
Το pervedere.com εναρμονίζεται πλήρως με τις διατάξεις του Κανονισμού και δεσμεύεται να καταβάλει τη δέουσα επιμέλεια για την ορθή, ορθολογική και ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει και επεξεργάζεται. Αντιλαμβανόμαστε ότι δίνοντάς μας τα προσωπικά σας δεδομένα μας εμπιστεύεστε αυτές τις πληροφορίες. Δημιουργήσαμε αυτή την πολιτική για να έχετε πρόσβαση με πλήρη διαφάνεια στα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς, τους σκοπούς για τον οποίο τα συλλέγουμε και τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε. Επίσης, οφείλουμε να διασφαλίσουμε ότι κατανοείτε τα δικαιώματα που έχετε όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα και την επεξεργασία αυτών.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

Προσωπικά Στοιχεία Πελάτη

Πιο συγκεκριμένα, για να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του www.pervedere.com θα ζητηθεί η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών στοιχείων του πελάτη.

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση αποστολής παραγγελίας
  • Διεύθυνση χρέωσης παραγγελίας
  • Αριθμός επικοινωνίας
  • Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Τρόπος Χρήσης Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρία PERVEDERE χρησιμοποιεί τις πληροφορίες από ή σχετικά με εσάς προκειμένου (i) να παραδώσει την παραγγελία σας στην διεύθυνση αποστολής, (ii) να επιβεβαιώσει και να επεξεργαστεί μια παραγγελία, (iii) να μεριμνήσει για την επιστροφή μια αγοράς και (iv) να απαντήσει σε ερωτήματα σας και να ικανοποιήσει τα αιτήματά σας.

Οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε στο www.pervedere.com δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται ή πωλούνται σε τρίτους, εκτός εάν απαιτούνται νομικές υποχρεώσεις από την PERVEDERE

Η εταιρεία PERVEDERE συνεργάζεται με παρόχους υπηρεσιών πληρωμών και μεταφορών (π.χ. τράπεζες, PayPal, εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών – courier κτλ.) απαραίτητων για την εξυπηρέτηση των χρηστών του www.pervedere.com και τη διενέργεια επιχειρηματικής δραστηριότητας της.

Αλλαγή και Διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ελέγξετε, διορθώσετε, ενημερώσετε ή να διαγράψετε πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει μέσω του www.pervedere.com, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της φόρμας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.pervedere.com και να διαγράψετε ανά πάσα στιγμή τον λογαριασμό σας καθώς και όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτόν στον παρών δικτυακό τόπο, μέσα από το προφίλ σας.

Αποστολή Προωθητικού & Ενημερωτικού Υλικού

Η εταιρεία PERVEDERE δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα για ενημερωτικούς και προωθητικούς σκοπούς ή αποστολή newsletter προς τους εγγεγραμένους χρήστες & επισκέπτες του www.pervedere.com εφόσον οι ίδιοι έχουν συμφωνήσει σε αυτό παρέχοντας το email τους.

Εξατομικευμένη επικοινωνία (profiling)

Θέλοντας να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να χρησιμοποιούνται για αποστολή εξατομικευμένων ενημερώσεων, εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο.

Εφόσον δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνία από την PERVEDERE μπορείτε μέσω αυτής της φόρμας να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Χρήση Cookies

Ο παρών δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστότοπους, τους οποίους επισκέπτεσθε και χρησιμοποιούνται ευρέως για να βελτιώσουν ή/και να εμπλουτίσουν την εμπειρία σας. Τα cookies αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες στον υπολογιστή σας και σας γλιτώνουν χρόνο κατά τις επόμενες επισκέψεις εξαλείφοντας την ανάγκη να επαναλαμβάνετε την εισαγωγή των ίδιων πληροφοριών.

Η εταιρεία www.pervedere.com δεν χρησιμοποιεί cookies για να προσδιορίσει την ταυτότητά σας, αλλά μόνον για να μπορεί ο παρών ιστότοπος να λειτουργεί καλύτερα με τρόπο που να εξυπηρετεί εσάς.

Τα cookies μπορούν να απενεργοποιηθούν/ διαγραφούν ανά πάσα στιγμή από τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις επιλογές ρυθμίσεων του φυλλομετρητή (browser) σας.

Google Analytics

Χρησιμοποιούμε cookies των Google Analytics για να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας τις οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούμε για να την βελτιώσουμε. Οι πληροφορίες αυτές είναι κατά κύριο λόγο ανώνυμες και περιλαμβάνουν τον αριθμό των επισκεπτών στην ιστοσελίδα, τον προορισμό αυτών των επισκεπτών και το πόσο συχνά έχουν επισκεφτεί την ιστοσελίδα. Η Google έχει δημοσιοποιημένες πληροφορίες σχετικά με την ιδιωτικότητα και προστασία δεδομένων.

Ιστοσελίδες Τρίτων

Το www.pervedere.com δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των εξωτερικών συνδέσμων που υπάρχουν σε αυτό και οδηγούν σε άλλους δικτυακούς τόπους καθώς και για τα μέτρα άλλων εταιρειών που χρησιμοποιούν τους δικούς τους όρους και πολιτική απορρήτου.

Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστότοπου

Όλη η διαδικτυακή κίνηση όπως η ανταλλαγή πληροφοριών, οι αγορές μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL.